June 10, 2023

EZZALIN SIDEK

KERJAYA. KELUARGA. KEJAYAAN

Aloe Bits N’ Peaches

2 min read
Mari Coach Leen perkenalkan satu lagi minuman aloe vera asli, Aloe Bits n’ Peaches yang paling disukai kanak - kanak.

Mari Coach Leen perkenalkan satu lagi minuman aloe vera asli, Aloe Bits n’ Peaches yang paling disukai kanak – kanak. Ada ibu bapa yang panggil ‘ubat cacingpaling sedap’ kerana istimewanya minuman ini ditambah pati buah peach asli yang pekat. Biasanya kita tulis ‘Aloe Peach’ sahaja mudah disebut. 

Jika anak rasa perut tidak selesa, sembelit, kembung perut, atau cirit birit, kemungkin jangkitan cacing telah berlaku.  Puncanya boleh berlaku apabila anak dibiarkan bermain dengan tanah  yang tercemar dan  memasukkan jari tangan ke dalam mulut.  

Kadangkala kita sudah mencuci tangan anak sebaik sahaja selesai bermain atau sebelum menyuap makanan, namun ada juga masanya terlepas pandang. Oleh itu, Coach Leen amat galakkan ibu bapa sediakan ‘ ubat cacing sedap’ ini di rumah. 

Aloe Bits N Peaches – Khasiat Aloe Vera Asli.

Sesuai dengan nama diberi, ia mengandungi ketulan aloe vera asli ( bits in English) dan pati buah peach asli. Bayangkan ketulan gel aloe vera asli ini bermandikan pati buah yang sudah masak di bawah sinaran mentari. Jika ditanya minuman mana satu paling sedap di antara 4 jenis aloe vera keluaran Forever Living? 

Inilah minuman paling sedap di kalangan semua jenis minuman aloe vera keluaran Forever Living yang lain. Kenapa Coach Leen tekankan tentang buah yang masak semulajadi? Sebab di luar sana kebanyakan buah masak gunakan kaedah tiruan yang mengurangkan khasiat aslinya. 

Sebelum ini Coach Leen menulis tentang Forever Aloe Berry Nectar dan Forever Aloe Vera Gel yang mengandungi  khasiat istimewa setiap satu.  

Sesuai Untuk Kanak – Kanak

Sejak berabad lamanya, penduduk di seluruh dunia telah menggunakan lidah buaya kerana manfaat kesihatannya. Penambahan peach ini membawa karotenoid –sejenis antioksida dan sumber vitamin A. Ia juga penting untuk mengekalkan fungsi sistem imun tubuh badan.

Gabungan aloe vera dan buah pic adalah “ubat cacing” yang semulajadi

  • Mengandungi khasiat aloe vera yang diperkaya dengan khasiat buah pic @ peach yang enak dan sangat digemari kanak-kanak
  • Meningkatkan sistem daya ketahanan badan (imuniti)
  • Membantu sistem penghadaman dan mengurangkan sembelit

Buah peach adalah sumber yang sangat kaya dengan Vitamin A dan potasium yang membantu menjadikan kulit lebih sihat, gebu dan ‘glowing’

  • Membantu proses detox usus
  • Mengurangkan masalah batuk, paru-paru dan lelah
Aloe Bits n’ Peaches

Cara Minum Forever Bits n’ Peaches.  

Tiada cara paling terbaik selain menikmatinya secara terus dari botol. Jika cuaca panas, hidangkan dengan ketulan ais bersama jus buah – buahan lain. Untuk kanak – kanak, boleh amalkan minum Aloe Bits N Peaces ini 2 kali sehari. Ia bertujuan untuk meningkatkan sistem imun kanak – kanak secara semulajadi tanpa bahan kimia berbahaya. Ia bebas pengawet dan selamat untuk kanak – kanak. Tambah Madu Asli Forever Living untuk rasa yang lebih sedap. 

Untuk maklumat lanjut tentang produk ini rujuk pada muat turun PDF.

Forever_Aloe_Bits_N_Peaches_ENG_1.pdf

Ada banyak testimoni pelanggan yang berpuas hati dengan Aloe Peach ini. Cuma perlu dapatkan konsultansi produk sebelum membuat keputusan untuk membelinya. Setiap sesi  dengan pengedar sah adalah PERCUMA. 

Coach Leen sentiasa boleh dihubungi melalui Whatsapp  atau Follow Coach Leen di di Facebook, Instagram dan TikTok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.