September 25, 2023

EZZALIN SIDEK

KERJAYA. KELUARGA. KEJAYAAN

ALOE MSM GEL

2 min read
ALOE MSM GEL

Aloe MSM Gel adalah gabungan mantap Aloe Vera dan Methylsulfonylmethane (MSM) bersama ektrak herba untuk melegakan kesakitan urat saraf dan otot dengan segera dan berkesan. Hanya s๐˜ข๐˜ฑ๐˜ถ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ถ๐˜ณ๐˜ถ๐˜ต ๐˜ฌ๐˜ถ๐˜ญ๐˜ช๐˜ต ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ถ๐˜ฌ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜จ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ข๐˜ฌ๐˜ช๐˜ต ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ช ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ต ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ด ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜บ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข๐˜ต.

Methylsulfonylmethane (MSM) adalah sulfur organik yang terdapat dalam semua benda hidup. Ia adalah sangat penting untuk kesihatan tisu penghubung dan sendi dalam badan.

Tahukah anda? MSM adalah unsur yang ketiga paling banyak di dalam tubuh badan kita!

Ia diperkayakan dengan 12% OptiMSM (MSM paling tulen), Aloe Vera Gel organik dan tumbuhan herba yang mampu melegakan kesakitan akibat keradangan sendi dan kekejangan otot.

Apakah MSM โ€“ Methylsulfonylmethane?

MSM (Methylsulfonylmethane) adalah sulfurorganik yang juga dikenali sebagai dimethyl sulfone, methyl sulfone dan DMSO2. Ia sangat diperlukan dalam pemakanan kita kerana ia membantu kesihatan sendi dan tulang rawan.

ALOE MSM GEL UNTUK MEMULIHKAN KEKEJANGAN URAT, SENDI & OTOT

Ia merupakan gel lutsinar dengan Aloe Vera sebagai bahan utama yang memastikan MSM menyerap jauh hingga ke sel2 yang memerlukannya. Gabungan Aloe Vera dan MSM sangat berkesan melegakan keradangan sendi dan kekejangan otot.

Fungsi MSM dalam membantu kesihatan sendi dan keradangan seperti arthritis memang sudah terbukti. MSM bukan sahaja mengurangkan kesakitan sendi, malah ia juga menguatkan sel-sel penghubung sendi.

MSM juga membantu menyihatkan dan menguatkan rambut, kulit dan rambut. MSM juga berfungsi mengurangkan kedutan, memudarkan parut stretch mark, jerawat dan lain2 masalah kulit. 

Tahukah anda? MSM mampu melindungi kepala anda daripada botak.

Kebaikan Dalam Setiap Tiub

Setiap tiub 118ml mengandungi minyak Tea Tree & Rosemary. Kombinasi aloe vera dan methylsulfonylmethane (MSM), gel yang tidak meninggalkan kesan dan jernih ini dapat menenangkan sendi dan otot. Produk yang sangat baik yang perlu ada dalam setiap beg sukan anda.

  • Losyen Aloe Vera Gel & MSM yang melegakan untuk urat saraf, sendi & otot
  • Sesuai untuk pertolongan cemas & semasa aktiviti sukan
  • pH seimbang, sesuai untuk semua jenis kulit
  • Mengandungi Aloe Vera Gel yang distabilkan 100% โ€“ menenangkan dan melegakan kulit
  • Mengandungi Methylsulfonylmethane (MSM) โ€“ sulfur organik yang anti keradangan

Dapatkan Konsultansi PERCUMA.

Banyak lagi produk aloe vera tulen yang ramai belum tahu. Sebelum ni Coach Leen ada kongsi tentang ubat gigi aloe vera. Untuk maklumat lanjut boleh muat turun PDF atau follow Coach Leenย  melalui platform online (KLIK DI SINI).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.