September 25, 2023

EZZALIN SIDEK

KERJAYA. KELUARGA. KEJAYAAN

Aloe Vera Gelly

2 min read
Aloe Vera Gelly

Kulit adalah organ paling besar pada tubuh badan manusia. Ia merupakan lapisan pertahanan pertama yang melindungi kita dari pencemaran alam sekitar. Sebab itulah syarikat pengeluar utama aloe vera dunia, Forever Living menghasilkan gel mudah diserap ke dalam kulit iaitu Aloe Vera Gelly. 

Dari segi sejarah, penggunaan utama aloe vera adalah untuk membantu dalam rawatan kerengsaan kulit yang kecil. Banyak isi rumah menyimpan pokok aloe vera hidup untuk kegunaan pertolongan cemas. 

Satu tiub 118ml mengandungiย  100% Gel Aloe Vera yang distabilkan. Ia berfungsi untuk melegakan kerengsaan kulit seperti gigitan serangga, ruam lampin dan banyak lagi.ย 

Aloe Vera Gelly Bersifat Menenangkan.

๐˜Ž๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ซ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฉ ๐˜บ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ mengandungi  80% ๐˜ข๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ต๐˜ถ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ณ๐˜ช ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ข๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข ini merupakan ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฅ๐˜ถ๐˜ฌ ๐˜บ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต๐˜ช ๐˜ข๐˜ฅ๐˜ข ๐˜ฃ๐˜ข๐˜จ๐˜ช ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ต๐˜ช๐˜ข๐˜ฑ ๐˜ช๐˜ด๐˜ช ๐˜ณ๐˜ถ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฉ.

๐Ÿ’›๐˜”๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜บ๐˜ฆ๐˜ซ๐˜ถ๐˜ฌ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ, ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฉ๐˜ช๐˜ฅ๐˜ณ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฌ๐˜ถ๐˜ญ๐˜ช๐˜ต

๐Ÿ’›๐˜”๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ต๐˜ถ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜จ๐˜ถ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฌ๐˜ถ๐˜ญ๐˜ช๐˜ต ๐˜จ๐˜ข๐˜ต๐˜ข๐˜ญ ๐˜บ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ฃ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฉ ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ๐˜จ๐˜ข

Sedia diserap oleh kulit, ia menenangkan tanpa mengotorkan pakaian. Sapuan topikal ini melindungi kulit dari kerengsaan dan menguatkannya dengan penjagaan yang lebih. 

Forever Living telah mereka produk unik ini dengan pelbagai fungsi semula jadi. Ini termasuklah melembapkan dan menyediakan nutrien dan vitamin penting kepada kulit.ย 

Kebaikan Aloe Vera Gelly 

Pada asasnya sama dengan daun aloe vera, gelly  ini adalah 100% stabil, berfungsi melincirkan tisu sensitif dengan selamat. 

Antara kebaikan lain termasuklah: 

โ€ข Kandungan Aloe Vera yang distabilkan 100% adalah sangat tinggi (Aloe tulen)

โ€ข Melegakan kesakitan luka

โ€ข Cepat menyerap

โ€ข Tidak berminyak dan tidak mengotorkan pakaian

โ€ข Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif

โ€ข Ideal untuk luka kecil dan jerawat 

kulit terbakar akibat radiasi

โ€ข Baik untuk digunakan sebagai pelembap dan masker pelembap

โ€ข Kegunaan lain – untuk buasir, gel penggayaan rambut, gigitan serangga

adalah pada kandungan Aloe Vera 100% stabil yang melincirkan tisu sensitif dengan selamat.ย 

Mesti Ada Di Setiap Rumah.

Dari kabinet bilik mandi anda ke peti pertolongan cemas anda, dan dari dapur ke tapak perkhemahan โ€“ Aloe Vera Gelly ialah teman yang sesuai untuk kulit yang memerlukan sedikit penjagaan tambahan.

โ€ข Cepat melegakan kulit

โ€ข Tidak mengotorkan pakaian

โ€ข Sesuai untuk mana-mana peti pertolongan cemas

Ia memberikan kelegaan sementara daripada kerengsaan kulit yang kecil. Ia juga boleh digunakan pada kulit sebelum rawatan ultrasonik, atau selepas elektrolisis. Pendandan rambut menggunakan gelly di sekeliling garis rambut untuk melindungi kulit sebelum mengeriting dan mewarna.

Maklumat lanjut Downlod PDF di sini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.