September 25, 2023

EZZALIN SIDEK

KERJAYA. KELUARGA. KEJAYAAN

KENAPA TEAM AGL?

Sebelum nak tahu kenapa perlu join ke team AGL, jom kita berkenalan dengan mentor Ajaib yang membimbing team AGL.

Siapa Ezzalin Sidek?

Bachelor In  Accountancy UiTM
 
Ex Lecturer Account
 
Ibu kepada 4 orang cahaya mata
 
Soaring Eagle Manager
 
Britispedia Successful People in Malaysia
 
Overseas Trip Achiever from Forever Living to Taiwan, Thailand, Sydney, Abu Dhabi & Cancun Mexico.
 
Top 3 Personal Non Manager Malaysia 2018

Aloe Ambasador Platinum 
 
Penerima Tabung Kereta Forever Living – Forever to Drive Level 3
 
Penerima Bonus Tahunan Tabung Dunia Forever Living 2020 & 2021

Top Income Earners BOI Group 
( Elite President Club Members )
 
RM9 Juta sales tahunan
 
Lebih 1000 training & coaching sejak tahun 2017
 
Lebih 7,000 downline (Malaysia, Singapore, UAE, Kanda, US, Turki, Mesir, Filipina, Australia)

APA YANG ANDA AKAN DAPAT APABILA BERSAMA AQUILA GROUP LEGACY

MEREKA MERUPAKAN MERUPAKAN DI ANTARA BARISAN LEADER TERBAIK DIDALAM TEAM AGL. JOM BACA,SIAPA MEREKA.

Ex engineer yang berhenti kerja dan berkecimpung dengan pelbagai bisnes. Pernah berniaga char kuey tiaw & menjadi founder produk. Tercari cari sumber pendapatan yang kukuh untuk meneruskan kehidupan. Akhirnya pasangan suami isteri ini menceburi bidang rawatan komplementari dan menggabungkan rawatan komplementari dengan suppplement untuk memastikan semua client mereka sihat. Ternyata PERCATURAN mereka amat berbaloi. Mereka pernah dinobatkan sebagai Top Recruiter di dalam MALAYSIA dan mencapai insentif tabung wang dunia pada tahun 2021.

Dari nak sihat dari sakit gastrik, beliau menjadi juara didalam Forever Living. Join Forever Living bukan sebab duit semata2 tapi hanya nak membantu orang yang sakit gastrik macam beliau. Dari nak sihat, beliau sekarang adalah salah seorang yang bercuti percuma ke turki dan mexico bersama kami. Beliau juga adalah salah seorang yang mencapai insentif tabung wang dunia pada tahun 2021. Siapa sangka dari sakit gastrik menjadi jutawan didalam Forever Living.

Pasangan ini hampir jatuh terduduk sebelum ini dengan komitmen yang begitu tinggi. Hanya air mata si isteri mampu menyampaikan masalah pada pertemuan di kedai makan di Setiawangsa. Mereka nekad bersama kami pada tahun 2020 dan terus mengorak langkah untuk berjaya. Mereka berjaya keluar dari masalah kewangan mereka dan mencapai insentif tabung wang dunia pada tahun 2021. 

Tercari-cari satu bisnes untuk membantu orang lain. Matlamat hanya untuk melihat orang lain berjaya di dalam satu platform yang tepat. Ternyata penglibatan bersama Aquila
Group Legacy membuahkan hasil. Dapat membantu ramai diluar sana sihat tubuh
badan dan sihat poket.

Pelbagai jenis bisnes telah diceburi dan juga telah membuat pinjaman bank bagi memulakan setiap bisnes yang diceburi. Namun tidak membuahkan hasil malah menambah komitmen bulanan. Memulakan langkah kanan ketika PKP 1.0 dan ternyata hasilnya amat lumayan hingga kini.

Tidak pernah berhenti berusaha walaupun tiada rakan hadir bersama berjuang. Penat lelah dibayar dengan pendapatan lumayan setiap bulan. Bukan biasa-biasa perjuang beliau kerana sanggup naik bas dari kelantan ke johor bertemu propsek dan pulang semula ke kelantan setelah selesai bersama prospek. 

Ternyata perjuang di platform ini demi membesarkan 5 orang anak bersendirian membuahkan hasil. Penat lelah dibayar dengan senyuman setiap kali bonus masuk ke dalam akaun pada setiap bulan. Anak-anak mendapat keperluan yang cukup serta mendapat pendidikan yang sempurna.

Perjuangan seorang mudhir untuk membina madhrasah amat berbaloi. Merupakan insan terpantas mencapai Forever 2 Drive di dalam team Aquila Group Legacy. Bercita-cita untuk menyiapkan madhrasah menggunakan titik peluh sendiri.

APA YANG KITA PERSEMBAHKAN YE 

Produk berasaskan aloe vera dan secara umumnya kita semua tahu kelebihan aloe vera. Kita merupakan pengeluar serta monopoli aloe vera dunia.

Produk ini merupakan pemakanan sunnah. Ia disebut di dalam Al Quran & Hadith. 

Sesuai untuk kegunaan harian sekeluarga. Penggunaan dari hujung rambut ke hujung kaki.


YAKIN BETUL DENGAN PRODUK NI YE,
KENAPA ???

Produk mampu milik serta ramai yang repeat setiap bulan.

Mudah sangat untuk cari customer dan jual kerana produk dari hujung rambut ke hujung kaki.

Mendapat pengiktirafan badan dunia serta lulus KKM 171 buah negara.

Anda boleh berniaga di seluruh 171 buah negara dengan bebas.

Pengeposan produk akan diuruskan oleh pihak HQ.

Testimoni terlalu banyak, bukan sahaja dari local client malahan dari seluruh 171 buah negara.

ADA X OLE2 KE, INSENTIF KE ATAU BONUS 

Pelbagai jenis bonus serta insentif diberikan bagi menghargai pencapaian anda semua 

KAMI BUKAN BERJAYA SORANG-SORANG TAU...

Buktinya pada Oktober 2022, kami melancong bersama 5 pasangan dari rangkaian Aquila Group Legacy ke Turki dan Mexico. Perh…perbelanjaan semua ditanggung sepenunhya. Bawa duit shopping je la nampaknya.

ADA LAGI YANG MEREKA DAPAT TAU...

Yang paling best, bukan kami sahaja yang menerima DUIT TABUNG KERETA DARI FOREVER LIVING, malah kami telah melahirkan 9 ORANG dari rangkaian Aquila Global Legacy sebagai penerima BONUS KERETA . Amountnya bukan sikit-sikit tau...mereka terima sehingga RM 3,000 setiap bulan

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.